Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g5.2g5.7kcal1.2g0g0.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g5.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g4.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal3.2g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko20g15kcal1.6g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.8g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g76kcal8.2g3.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953