Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.3g12kcal0.5g0g1.1g0g
Herne kuivattu9g26kcal1.7g4.5g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g106kcal7g9g4.6g1.8g
Valittu annoskoko20g53kcal3.5g4.5g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal1.8g2.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g270kcal17.8g22.8g11.7g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161