Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5.9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Punajuuri 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal1g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko20g7kcal0.5g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal2.5g2.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374