Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Päärynä kuorittu 6.1g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.2g1.7kcal0.3g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal0.8g1.8g0g0.6g
Valittu annoskoko20g7kcal0.4g0.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.5g0g0.2g
Arvot/100g100g36kcal2g4.6g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714