Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)1.6g0.9kcal0.3g0.1g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1.6g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g17kcal1.2g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko20g9kcal0.6g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g43kcal3g3g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536