Spagetti jauhelihafrittata rucolan kera

Hienonna sipuli ja porkkana.

Kuullota nämä 5 minuutin ajan öljyssä.

Kypsennä lisää jauhelihan kanssa 5 minuuttia.

Lisää tomaatti.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kypsennä keskilämmöllä vielä 10 minuuttia.

Keitä pasta runsaassa suolalla maustelussa vedessä.

Valuta pasta ja kaada pannulle jauhelihakastikkeen joukkoon.

Sekoita ja anna jäähtyä.

Riko kananmunat joukkoon.

Lisää raastettu parmesaani ja silputtu persilja.

Paista 180 asteessa 28cm halkaisijan vuoassa.

Paista 20 minuuttia kunnes munakas on rapea ja hyytynyt.

Anna asettua 5 minuuttia.

Ripottele päälle rucolaa.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Spagetti, täysjyvä (Barilla), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu2.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Persilja0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.5g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1g0.3kcal0g0g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g57kcal4g4.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal2g2.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal1g1.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g145kcal10.2g12.2g6.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411401