Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)6.7g11kcal1.3g0g0.6g0g
Punajuuri 4.5g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pavut,ruskeat suolaliemess1.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.8g1.8g1.4g0.8g
Valittu annoskoko20g18kcal1.4g0.9g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.7g0.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g90kcal7.1g4.6g3.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259