Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl8.2g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.7g6.8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Välipalakeksi, digestive 2.5g11kcal0.2g1.5g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g134kcal2g13.2g8g0.2g
Valittu annoskoko20g67kcal1g6.6g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.5g3.3g2g0.1g
Arvot/100g100g341kcal5.1g33.5g20.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313912