Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.5g0.5kcal0g0g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g4.3g8.3kcal1.1g0g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g3.2g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal2.8g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g80kcal7.1g3.6g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340