Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)2.2g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4.4g7.2kcal1.1g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g6.6g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 1.1g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper0.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g53kcal3.8g4.6g2g0.2g
Valittu annoskoko20g27kcal1.9g2.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1g1.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g134kcal9.5g11.6g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961