Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)3.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.7g0.5kcal0g0g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer3.5g18kcal0.1g2g1.1g0.2g
Vispikerma Flora 20%8.8g19kcal0.3g0.4g1.8g0g
Marianne suklaarakeet2.6g13kcal0.1g1.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g107kcal1.8g8.4g7.4g0.4g
Valittu annoskoko20g53kcal0.9g4.2g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g27kcal0.5g2.1g1.9g0.1g
Arvot/100g100g270kcal4.5g21.2g18.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410