Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 2.6g9kcal0g0g1g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe1.3g4.8kcal0g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.6g2.1kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g2.6g7.9kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g100kcal2.2g16.6g2.8g1.2g
Valittu annoskoko20g50kcal1.1g8.3g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g25kcal0.6g4.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g255kcal5.6g42.1g7.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160182