Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)16g10kcal0.5g0.8g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pinaatti 2.9g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g32kcal1.2g2.4g1.8g0g
Valittu annoskoko20g16kcal0.6g1.2g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Arvot/100g100g80kcal3g6.1g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727