Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g4.7g4.5kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Ingman1.6g4.2kcal0g0.1g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g25kcal2g1g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1g0.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5g2.5g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080