Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti0.8g4.1kcal0.2g0.3g0.2g0.2g
Soijajauho rasvainen 0.7g3.5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 6.6g25kcal1.8g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g81kcal6.6g2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko20g41kcal3.3g1g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.7g0.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g205kcal16.7g5.1g13.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595