Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g3.5g13kcal0.1g3.3g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g4.9g2kcal0g0.5g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.4g8.4kcal0.3g0.1g0.8g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g1.9g3.4kcal0.3g0.1g0.2g1.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g123kcal2g14.2g6.6g2.2g
Valittu annoskoko20g61kcal1g7.1g3.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.5g3.6g1.7g0.6g
Arvot/100g100g307kcal5g35.5g16.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255