Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Aura Gold homejuusto, Valio1.6g5.4kcal0.3g0g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g22kcal1.4g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko20g11kcal0.7g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.5g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675