Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore6.6g2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g8.3g32kcal0.6g4.2g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g90kcal1.2g14.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko20g45kcal0.6g7.4g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.3g3.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g227kcal3g37.2g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847