Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)7.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g93kcal3.2g0.4g8.8g0g
Valittu annoskoko20g46kcal1.6g0.2g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.8g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g232kcal8g1g22g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703