Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g4.7g15kcal0.6g2.7g0.2g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa9g28kcal2.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g104kcal6g6.4g6.2g0.8g
Valittu annoskoko20g52kcal3g3.2g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal1.5g1.6g1.6g0.2g
Arvot/100g100g261kcal15g16g15.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336