Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)7.1g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 5.3g2.9kcal0.1g0.7g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.1g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Pesto (Pirkka)0.3g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana40g43kcal2.6g2g2.8g0g
Valittu annoskoko20g21kcal1.3g1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g107kcal6.5g5g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092