Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g50g173kcal12.5g29.7g1.1g5.4g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g440kcal31.8g70.2g3g18.2g
Valittu annoskoko190g220kcal15.9g35.1g1.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna95g110kcal8g17.6g0.8g4.6g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549