Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali21g4.4kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana 21g6.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 7.8g5kcal0g0.9g0g0.4g
Selleri, annos 50g7.8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g20g8.1kcal0.3g1.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g138kcal10.4g11g4.8g3g
Valittu annoskoko190g69kcal5.2g5.5g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna95g35kcal2.6g2.8g1.2g0.8g
Arvot/100g100g36kcal2.7g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712