Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Paprika keltainen 13g3.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)3.7g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow75g64kcal3.4g11.2g0.4g3.7g
Herkkusieni säilyke 8.7g1.5kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g207kcal9.6g30.8g4g10.2g
Valittu annoskoko190g104kcal4.8g15.4g2g5.1g
Annoskoko puolitettuna95g52kcal2.4g7.7g1g2.6g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.1g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831