Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g47g133kcal2.2g14.7g7.1g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g28g49kcal7g0.1g2.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow19g34kcal0.1g1.1g3.2g0g
Pesto Rosso, Barilla9g31kcal0.4g1.1g2.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen47g9kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Basilika, tuore2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g9g27kcal3.1g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g579kcal26.8g40g34.8g7.6g
Valittu annoskoko190g290kcal13.4g20g17.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna95g145kcal6.7g10g8.7g1.9g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058