Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 17g104kcal4.1g1.1g9.1g1.2g
Hasselpähkinä 13g82kcal1.8g0.4g7.7g2.2g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g100kcal0.1g0.1g11.3g0g
Kananmuna kuoreton 7g10kcal0.9g0g0.7g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 17g5.1kcal0.5g0.6g0g0g
Puolukka 47g18kcal0.2g3.2g0.2g1.2g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 35g42kcal1.1g1.6g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g1008kcal23.8g17.6g92.6g9.2g
Valittu annoskoko190g504kcal11.9g8.8g46.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna95g252kcal6g4.4g23.2g2.3g
Arvot/100g100g265kcal6.3g4.6g24.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514