Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Hasselpähkinä 10g63kcal1.4g0.3g5.9g1.7g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.5g24kcal3.9g2.1g0g1.2g
Punainen linssi risenta 500g=6dl10g32kcal2.6g5.2g0.1g0.9g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g50g80kcal0.8g0.5g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g437kcal18.6g21.8g30g9.2g
Valittu annoskoko190g219kcal9.3g10.9g15g4.6g
Annoskoko puolitettuna95g109kcal4.7g5.5g7.5g2.3g
Arvot/100g100g115kcal4.9g5.7g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994