Kaalilaatikko sika-nauta+riisi

Keitä riisi suolassa.

Kuori ja hienonna sipuli, leikkaa kaali suikaleiksi.

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta ja siirrä lautaselle odottamaan.

Kuumenna öljy kasarissa ja lisää kaalisuikaleet.

Hauduta kaalia kannen alla 5–10 minuuttia, kunnes se on hieman pehmentynyt.

Mausta hunajalla

Sekoita keskenään riisi, jauheliha ja kaalit.

Levitä seos uunivuokaan.

Kaada päälle lihaliemi ja paista 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Jos pinta tummuu liikaa paiston aikana, peitä laatikko alumiinifoliolla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2029 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 12g41kcal0.7g9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Keräkaali, 100g94g23kcal1.1g3.2g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g340kcal17.2g28g16.6g4.8g
Valittu annoskoko190g170kcal8.6g14g8.3g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g85kcal4.3g7g4.2g1.2g
Arvot/100g100g89kcal4.5g7.4g4.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308753