Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 31g22kcal1.6g2.9g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 1.9g5.7kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g25g19kcal4g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g98kcal11.8g8g1.4g2.6g
Valittu annoskoko190g49kcal5.9g4g0.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna95g25kcal3g2g0.4g0.7g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234