Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 30g52kcal2.3g0.7g4.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g99kcal0.6g0.9g10.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi30g135kcal1.9g18g6.3g0.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton12g86kcal0g0g9.6g0g
Mangosose, Piltti38g23kcal0.1g5.6g0.1g0.4g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.9g3.1kcal0.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g941kcal17.8g79.6g62.2g2.6g
Valittu annoskoko191g470kcal8.9g39.8g31.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna95g235kcal4.5g19.9g15.6g0.7g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199