Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 63g200kcal16.7g0g15g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.8g8.1kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kookosöljy 100g1.6g14kcal0g0g1.5g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g83g42kcal1.2g6.2g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.3g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g7.8g2.3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)2.3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g553kcal38.2g19.4g35g1.6g
Valittu annoskoko191g277kcal19.1g9.7g17.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna95g138kcal9.6g4.9g8.8g0.4g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536