Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)56g37kcal8.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen3.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g63g14kcal0.9g2.1g0.3g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk2.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.6g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.5kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g172kcal19.8g7.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko191g86kcal9.9g3.7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna95g43kcal5g1.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g45kcal5.2g1.9g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107