Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 102g128kcal21.5g0g4.6g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml6.6g8.6kcal0.4g1.3g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g48g27kcal1.5g3.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g421kcal47.6g11.6g20.2g1g
Valittu annoskoko191g211kcal23.8g5.8g10.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna95g105kcal11.9g2.9g5.1g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414