Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte46g23kcal0.2g5.1g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)35g23kcal1.1g1.7g1.2g0g
Leivinjauhe1.1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl37g136kcal4.4g27.2g0.8g1.3g
Kananmuna kuoreton18g26kcal2.1g0g1.8g0g
Sokeri23g93kcal0g22.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen26g146kcal0.3g0.3g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g902kcal16.4g116.8g39.4g3.6g
Valittu annoskoko191g451kcal8.2g58.4g19.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna95g226kcal4.1g29.2g9.9g0.9g
Arvot/100g100g237kcal4.3g30.6g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=29983