Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original3.3g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kermaviilikastike 44g66kcal1.1g4.3g4.8g0g
Tilli, tuore 11g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Kananmuna, keitetty 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g257kcal11.8g17g15.4g5.2g
Valittu annoskoko191g128kcal5.9g8.5g7.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna95g64kcal3g4.3g3.9g1.3g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.5g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357233