Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g88g145kcal17.5g0g8.8g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g66g16kcal1.2g2g0.3g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Margariini 80% keskiarvo4.4g31kcal0g0g3.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)22g36kcal0.7g0.9g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g462kcal39g6.8g31.8g2.8g
Valittu annoskoko191g231kcal19.5g3.4g15.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna95g115kcal9.8g1.7g8g0.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461