Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen83g21kcal0.7g3.8g0.3g1.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti27g77kcal0.9g1.5g7.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 22g50kcal3.5g0.1g3.9g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio3.5g10kcal1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana382g496kcal33g10.8g35.4g3.4g
Valittu annoskoko191g248kcal16.5g5.4g17.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna95g124kcal8.3g2.7g8.9g0.9g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2.8g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317