Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 79g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 22g70kcal5.9g0g5.2g0g
Riisi, keitetty, suolaa 33g45kcal0.8g9.9g0.1g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g22g55kcal4.2g0g4.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g22g26kcal0.7g0.8g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana381g469kcal25.2g35.6g25g4.8g
Valittu annoskoko191g235kcal12.6g17.8g12.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna95g117kcal6.3g8.9g6.3g1.2g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.3g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059