Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.6g272.3g4.7g13.6g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g399g1356kcal51.9g269.3g6.8g21.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g45g64kcal3.9g11.1g0.4g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow45g76kcal0.2g1.8g7.6g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g24.9g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g249g50kcal1.5g8.7g0.7g3.5g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g239g74kcal4.3g14.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g6352kcal202.8g1155.2g90.2g76.4g
Valittu annoskoko1904g3176kcal101.4g577.6g45.1g38.2g
Annoskoko puolitettuna952g1588kcal50.7g288.8g22.6g19.1g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478