Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)555g444kcal18.9g66.7g11.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 555g253kcal16.7g26.7g8.3g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala333g1066kcal50g196.6g8.7g33.3g
Ruokasuola jodioitu 16g0.4kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g67g493kcal0g0g54.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g5600kcal264.2g590.6g240.8g66.8g
Valittu annoskoko1904g2800kcal132.1g295.3g120.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna952g1400kcal66.1g147.7g60.2g16.7g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181979