Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore370g37kcal2.2g6.3g0.4g2.6g
Sipuli, kokonainen 50g52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen kuorittu741g304kcal1.5g69.6g0.7g13.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)741g445kcal25.2g33.3g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g1599kcal59.2g223.4g54.2g32.6g
Valittu annoskoko1904g799kcal29.6g111.7g27.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna952g400kcal14.8g55.9g13.6g8.2g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500