Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g864g1037kcal129.7g60.5g25.9g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g421g278kcal63.1g0g2.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g467g748kcal9.8g17.8g70.1g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Oivariini, 60 (100g)35g193kcal0.4g0.4g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g4581kcal409g168.6g240.2g4g
Valittu annoskoko1904g2290kcal204.5g84.3g120.1g2g
Annoskoko puolitettuna952g1145kcal102.3g42.2g60.1g1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179