Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1279g2123kcal243g0g127.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 160g103kcal5.1g7.7g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Ketsuppi, Felix29g26kcal0.3g6g0.1g0g
Soijakastike 29g17kcal1.5g2.7g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle320g416kcal20.8g63.9g9.6g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3808g5620kcal563.4g161.2g304.4g32g
Valittu annoskoko1904g2810kcal281.7g80.6g152.2g16g
Annoskoko puolitettuna952g1405kcal140.9g40.3g76.1g8g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630