Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 175g53kcal2.2g8.4g0.4g3g
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)61g49kcal2.1g11.6g0.6g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g876g127kcal0g29.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 307g55kcal1.7g7.7g1.2g2.1g
Pasta 3-viljan (Torino)79g276kcal11.8g52g2g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g582kcal66.6g0g35g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3815g2528kcal170.2g220.6g103.2g25g
Valittu annoskoko1908g1264kcal85.1g110.3g51.6g12.5g
Annoskoko puolitettuna954g632kcal42.6g55.2g25.8g6.3g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156