Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g522g438kcal5.7g95.5g2.1g9.4g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g298g2147kcal0g0g238.5g0g
Sokeri 380g1543kcal0g379.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g246g352kcal17g0.4g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 388g1330kcal39.5g271.3g4.7g13.6g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g54kcal0.5g11.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g11798kcal127.2g1530.2g519.6g46.2g
Valittu annoskoko1908g5899kcal63.6g765.1g259.8g23.1g
Annoskoko puolitettuna954g2950kcal31.8g382.6g129.9g11.6g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468