Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki900g504kcal76.5g45g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu216g272kcal23.8g0.6g19.4g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti81g395kcal19.8g27g23.3g23g
Soijajauho rasvainen 72g336kcal24.9g16.9g16.9g8.6g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 630g2385kcal175.6g0g189g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g7816kcal642.2g185.8g500.8g63.2g
Valittu annoskoko1908g3908kcal321.1g92.9g250.4g31.6g
Annoskoko puolitettuna954g1954kcal160.6g46.5g125.2g15.8g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595