Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 81g718kcal0g0g81.2g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g90g316kcal11.7g63.1g1.3g4.8g
Tattarijauho, Vijatuote72g253kcal9.4g50.5g1g3.8g
Kaurahiutale 144g540kcal20.9g82.2g10.5g14.4g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g469g1594kcal9.4g365.7g8g32.8g
Porkkana 126g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6922kcal104.4g1137g204.6g118g
Valittu annoskoko1908g3461kcal52.2g568.5g102.3g59g
Annoskoko puolitettuna954g1731kcal26.1g284.3g51.2g29.5g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041