Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g300g216kcal7.5g50.4g0.3g0g
Juuriselleri 225g71kcal2.8g10.3g0.4g7g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Fenkoli, annos 100g150g47kcal1.9g10.9g0.3g4.7g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g300g285kcal24g42g2.1g24g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 98g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g2209kcal86g387.2g28.2g108.8g
Valittu annoskoko1908g1105kcal43g193.6g14.1g54.4g
Annoskoko puolitettuna954g552kcal21.5g96.8g7.1g27.2g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840