Mansikkatorttu

1. Vaahdota munat ja sokeri.

2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi ne vaahdon sekaan.

3. Paista korppujauhotetussa piirakkavuoassa 10-15 min. 200 C:ssa.

Anna jäähtyä.

4. Vaahdota kermavaahto ja sekoita täyteaineet keskenään.

5. Levitä täyte pohjan päälle ja koristele mansikoilla.

Jos tortun laittaa kylmään muutamasi tunniksi ennen tarjoilua, täyte kiinteytyy.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 249g355kcal31.1g0.7g25.5g0g
Sokeri 128g520kcal0g128g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai98g343kcal11.8g69.6g2.1g2.9g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 301g399kcal7.9g9.6g36.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl301g1025kcal6g9g105.5g0g
Sokeri 54g220kcal0g54.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Mansikka 754g351kcal3.8g63.3g1.5g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g6571kcal122g704.2g341.6g34.4g
Valittu annoskoko1908g3286kcal61g352.1g170.8g17.2g
Annoskoko puolitettuna954g1643kcal30.5g176.1g85.4g8.6g
Arvot/100g100g172kcal3.2g18.5g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431709