Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 247g352kcal30.8g0.7g25.3g0g
Rypsiöljy 101g892kcal0g0g100.8g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 106g773kcal0g0.3g87.3g0g
Sokeri 191g773kcal0g190.3g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g336g1284kcal6.1g313.9g1.3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g468g187kcal2.3g46.8g2.3g2.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g134g807kcal28.2g8.9g72.6g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g179g326kcal25.6g12.8g19.2g109.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 134g450kcal0.1g109.7g0.1g1.9g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g11727kcal187.4g1375.2g617.8g227.2g
Valittu annoskoko1908g5864kcal93.7g687.6g308.9g113.6g
Annoskoko puolitettuna954g2932kcal46.9g343.8g154.5g56.8g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255